The Fact About prefabrik ev fiyatları That No One Is Suggesting

Wiki Article

Geleneksel betonarme evlerde olduğu gibi prefabrik evlerde de izin ve ruhsat zorunluluğu bulunmaktadır.

Evet, prefabrik evler 4 mevsim rahatlıkla kullanabileceğiniz kalite ve dayanıklılıkta imal edilen malzemeden yapılır. Ev yaptırmak istediğiniz bölgenin iklimine en uygun olacak şekilde malzeme imalatı yapılıp önlem alınmakta ve her mevsim evinize rahat bir şekilde oturabilirsiniz.

Ayrıca, bu evlerin enerji verimliliği ve çevre dostu yapısı da tercih sebepleri arasında yer almaktadır.

Bir diğer nokta kalite kontrol; geleneksel betonarme evler sahada inşaa edilirler. Bu nedenle birçAlright dış etkene maruz kalırlar bunun yanı sıra inşaat sürecinde kalite kontrol yapmak oldukça zordur.

Duvardan çatıya, elektrikten su tesisatına tüm ustalık gerektiren uygulamalar profesyonel ekiplerimizce yapılmakta olup usta sorunlarını ortadan kaldırır. Kurulum sonrası prefabrik evin iç ve dış boyası yine profesyonel boya ekiplerimizce gerçekleştirilmektedir.

Bununla beraber şık tasarımlar olması, müşterilerimizin tercihleri konusunda daha net kararlar vermesini de sağlamaktadır. Sadece hazır projeler değil, aynı zamanda siz değerli müşterilerimizin de prefabrik ev fiyatları projelerini yapma imkanımız bulunmaktadır. İster mevcut projeler üzerinde bir değişiklik isterseniz de sıfileırdan çizim ve imalat olsun Helloçbir sorun bulunmamaktadır.

Bu özelliğiyle deprem afeti sonrası yeni hazırlanan toplu konut modellerinde hızlı kurulumuyla tercih edilmektedir. Prefabrik evlerin kurulum ve teslim süresi ne kadardır?

Ayrıca prefabrik tek katlı ev modelleri oldukça fazla ebat çeşitliliğine sahiptir. Bu hususta prefabrik ev prefabrik ev modelleri tek katlı modeller üzerinde farklı oda sayısı ve mimarisiyle üretilmekte ve bu prefabrik ev modelleri sayede prefabrik ev fiyatları her kullanım ihtiyacına en iyi yanıt verecek eve sahip olabilmenize lawnımcı olmaktadır.

Dört mevsim boyunca güvenle kullanabileceğiniz tek katlı prefabik ev ve çift katlı prefabrik ev modellerimiz ile Ankara’nın her bölgesine kurulum yapıyoruz.

Prefabrik evlerdeki konum değişikliği montaj öncesinde yapılmalıdır. Kaba kurulumu yapılan prefabrik evler zemin betonu uygunsa tekrar sökülerek yer değiştirilebilir.

Kullanıcıya hem yapım aşamasında hem prefabrik ev kullanım süresince daha ekonomik ve verimli şartlar sağlıyor.

one- İlk olarak fabrikamıza geliyorsunuz evi beğeniyorsunuz, biz size taslak proje ve zemin beton projesi veriyoruz.

Prefabrik konutlar deprem konutları olarak ortaya çıktıkları unutulmamalıdır. Betonarme bir binaya göre çok daha hafif olması ve çelik vidalarla demonte parçaların birleştirilmesinden dolayı deprem anında esner fakat yıkılmaz.

Sadece tek katlı betonarme binaların üzerine yapılabilmektedir. Alttaki binanın sağlam ve düz bir tavan zeminine sahip olması gerekmektedir.

Report this wiki page